For men rug massage

Rug + nek + schoudermassage   ±20 minuten

In het gebied van de bovenrug, schouders en nek hopen stress en spanning zich vaak op. Deze massage is er voornamelijk op gericht deze spanning en stress te verlichten.

De massage bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, onderrug, schouders en nek. Omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt worden afvalstoffen afgevoerd en ontspannen de spieren. Het ontspannen van de spieren leidt tot vermindering van pijn en klachten maar geeft je tevens een weldadig gevoel en hernieuwde energie.

Hotstone massage rug ± 30 minuten

Laat de warme vulkanische stenen je spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens de Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht de spieren en ontspant lichaam en geest. Ontspannen met warme stenen is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar deze populaire behandeling zou zowel het lichaam als de geest kunnen kalmeren. Je rug wordt ingesmeerd met een heerlijke olie die ervoor moet zorgen dat de vulkanische stenen goed over de huid kunnen glijden. De massage bestaat meestal uit lange, rustige en cirkelvormige bewegingen. Een weldaad voor de rug door de combinatie van de massage met de verwarmde stenen en manuele massage.

De massage kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals stress en vermoeidheid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop en het immuunsysteem, het verminderen van hoofdpijn en het verbeteren van de slaapkwaliteit.

For men rug massage± 20 minuten€ 36,50
For men hotstone massage± 25 minuten€ 41,50
De rug- nek- schouder massage is geschikt vanaf 18 jaar en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een ontspannende en therapeutische ervaring die kan bijdragen aan een algeheel gevoel van welzijn en balans.