Medische /huidverbeterende peeling

Een medische/huidverbeterende peeling is een peeling die vele maler dieper in de huid doorwerkt dan dat een normale scrub of peeling zou kunnen. Het is uitermate geschikt voor het verminderen van acne, rosacea, onregelmatige structuur en hyperpigmentatie.

Het helpt om de zichtbare tekeningen van huidveroudering tegen te gaan zoals fijne lijntjes, rimpels, oppervlakte pigmentvlekken, grove poriën en helpt ook de vale huid te verminderen.

Intake

Een intake behandeling is geheel vrijblijvend. We vragen onder andere naar uw medische geschiedenis en vragen wij u ook om eventuele bijsluiters en medicijnen mee te nemen naar uw intake.Het is wellicht mogelijk om een vergoeding via uw zorgverzekeraar te krijgen, raadpleeg uw verzekeraar en uw polis hiervoor.  Afhankelijk van de intake, uw huidtype en huidprobleem zullen wij kiezen voor de juiste medische/huidverbeterende peeling.

Tarieven

Als u na het intakegesprek in aanmerking komt voor een medische/huidverbeterende peeling plannen we een behandeling in. Vóór de eerste medische/huidverbeterende peeling plaats vindt wordt er een voorbehandelingstraject uitgezet. Uw huid wordt zo voorbereid op de peeling die komen gaat.

De eerste peeling bedraagt € 115,00 euro. Dit is inclusief producten voor een voorbehandeling.

De vervolgbehandelingen bedragen € 85,00 euro.

Peeling voorbehandeling inclusief producten€ 115,00
Peeling behandeling€ 85,00