Let’s Meet Facial

60minuten- Reinigen- Peeling- epileren of onzuiverheden verwijderen- Ultrageluid- Masker- Collageenlamp- Afsluitende crème

Ben je voor het eerst Bij Suus of weet je niet precies wat je huid nodig heeft? Boek dan de Let’s meet facial! Je betaalt nu slechts €72,00 voor een zeer uitgebreide behandeling t.w.v. €105,00. We stemmen deze behandeling helemaal af op jou huid en je wensen. Je mag hier als nieuwe klant eenmalig gebruik van maken!

We starten deze behandeling met een intake en een huidanalyse. Zodat we veel te weten komen over jouw huid. Hierna starten we de gezichtsbehandeling met die we qua intensiteit en producten aanpassen op de huid en je wensen.

We bevorderen van de bloedcirculatie met hoog frequente geluidsgolven (Ultrageluid) waardoor de huidspieren worden versterkt en ruimte tussen de cellen komt waardoor voedende werkstoffen dieper kunnen doordringen in de huid. Verjongen de huid op natuurlijke manier met een collageen lichtspectrum wat door de huidcellen wordt opgenomen en lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron bevorderd.

Let’s meet Facial is gericht op huidverjonging, versteviging, ontspanning en algemene huidverbetering. Je huid wordt strakker, gladder, egaler en ziet er jonger uit. We leggen jou echt in de watten en laten we je kennis maken met de wereld van next level huidverbetering. Een moment van ontspanning met een natuurlijke huidbehandeling en directe natuurlijke glow.

Let’s Meet Facial± 60 minuten€72,00