Herfst arrangement

Genietend de herfst in!

Alpha-H:

Hoewel de zon zich deze zomer weinig heeft laten zien, zijn de tekenen van de zon nog duidelijk zichtbaar op je huid. Dat mooie tintje is eigenlijk het bewijs van veel schade aan de huidcellen en de voorloper van huidveroudering. Het kan ook voor kleurverschillen zorgen op de eens zo egale huid.

De perfecte tijd om nu de huid voor te bereiden op de herfst.

…..kou, wind, regen en wisselende temperaturen…..de huid krijgt het namelijk zwaar te verduren! Een voedende, hydraterende en herstellende herfst gezichtsbehandeling met veel extra werkstoffen beschermen de huid tegen deze invloeden.

Herfstbehandeling

Gezichtsbehandeling

Reinigen- intense scrub- bindweefselmassage gelaat- hydraterend masker- dag/nacht verzorging.

Door middel van de intense scrub worden de dode huidcellen gemakkelijk verwijdert. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding. Ook wordt collageen- en elastineproductie gestimuleerd, voor een stevigere huid en minder diepe rimpels. De huid krijgt een prachtige, gezonde gloed en je straalt!

Lichaamspakking:

De pakking heeft als belangrijk ingrediënt kaneel. De verwarmende eigenschap van kaneel zorgt voor een goede doorbloeding en daardoor ook voor betere verwerking van afvalstoffen. Vertraagt de aanmaak het stresshormoon (cortisol) en geeft een “moe” lichaam een boost.

Genoeg reden om u heerlijk te laten verwennen!

Ervaar de ultieme ontspanning!

Deze gezichtsbehandelingen zijn perfect te combineren met onze unieke Hamam. U neemt plaats in de exclusieve Hamam ruimte om, onder het genot van een kopje thee met iets lekkers, te genieten van een warm voetenbad. U stapt onder de heerlijke regendouche en neemt aansluitend plaats op de verwarmde hamamsteen en wordt u grondig gescrubd om daarna met een authentieke olijfoliezeep ingezeept en gemasseerd te worden.

Ervaar deze intense ontspanning voor lichaam en geest.

Bad onderkleding is tijdens de hamam verplicht!

Te reserveren van oktober tot december
Herfst gezichtsbehandeling± 60 minuten€ 65,00
Herfst arrangement ± 160 minuten€ 99,00