Acne behandeling

Een acne behandeling gaat een van de vervelendste problemen tegen waar helaas veel mensen last van hebben. De huid bevat kliertjes die talg aanmaken.Als zo’n kliertje verstopt raakt kan de talg niet meer uitvloeden over huid en haar maar zal deze met behulp van P.acnes-bacterie (acne bacterie) onstoken raken en onstaan er puistjes. Acne is niet alleen een probleem voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Veel mannen en vrouwen hebben op latere leeftijd ook last van acne/puistjes.

Intake 

Een intake behandeling is geheel vrijblijvend. We vragen onder andere naar uw medische geschiedenis en daarom vragen wij u ook om eventuele bijsluiters en/of medicijnen mee te nemen naar uw intake.

Het is wellicht mogelijk om een vergoeding via uw zorgverzekeraar te krijgen. Raadpleeg uw zorgverzekeraar en polis hier voor.

Afhankelijk van de intake, uw huidtype en huidprobleem zullen wij kiezen voor de juiste acne behandeling.

Tarieven

Als u na het intakegesprek in aanmerking komt voor een acne behandeling plannen we een behandeling in.

Omdat er verschillende behandelgebieden zijn en ook de ernst van de acne verschilt zijn er verschillende tarieven vanaf  € 49,50.

Tijdens de intake wordt een duidelijk behandeladvies gegeven en direct ook de behandelprijs uitgelegd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Acne behandeling
Een behandeling die acne tegengaat
Acne behandelingvanaf € 49,50