Clear Skin

Acne bestaat in verschillende vormen. Acne Vulgaris oftewel Acne is de medisch term voor (jeugd) puistjes. Dit huidprobleem wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklieren in de huid. De uitgang van de talgklier kan door de huid worden belemmerd. Het teveel aan talg hoopt zich op in de follikel. Dit uit zich in pukkeltjes, bultjes, ontstekingen / puisten, mee-eters (comedonen) en roodheid. De huid gaat niet altijd gepaard met een vette huid maar kan ook voorkomen op een droge en vochtarme huid. Vaak zien we dat de huid gevoelig en geïrriteerd is.

Acne kan in verschillende vormen en op alle leeftijden voorkomen. Acne komt met name voor in het gezicht, maar kan ook voorkomen op de rug of borst. Daarnaast hoeft het niet alleen in de puberteit voor te komen. Ook volwassen vrouwen en mannen kunnen last hebben van acne.

Behandeltechnieken.

Afhankelijk van de vorm van acne en uw leeftijd kunnen we de juiste techniek adviseren. Deze technieken zijn onder andere:

  • Peeling
  • Uitreinigen
  • Insluizen medisch ampul
  • Microneedling

Bij alle behandeltechnieken adviseren wij om de adviezen nauwkeurig op te volgen om samen te komen tot het maximale verbetering van acne, en acne littekens.

Acne behandeling
Een behandeling die acne tegengaat
Clear skinvanaf € 49,50
Na een acne behandeling kan de huid licht rood en soms gevoelig zijn. Dit trekt snel weer weg.