Massage

Last van moeheid, stress, of pijnlijke rug en spieren?

Een ontspanningsmassage kan u helpen.

Rug + nek + schoudermassage   ±20 minuten

In het gebied van de bovenrug, schouders en nek hopen stress en spanning zich vaak op. Deze massage is er voornamelijk op gericht deze spanning en stress te verlichten. Door middel van een intake vooraf kunnen we de massage afstemmen en dus persoonlijker maken.

De massage bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren in de bovenrug, onderrug, schouders en nek. Omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt worden afvalstoffen afgevoerd en ontspannen de spieren. Het ontspannen van de spieren leidt tot vermindering van pijn en klachten maar geeft je tevens een weldadig gevoel en hernieuwde energie.

Achterkant lichaam  ±35 minuten

Je hele lichaam wordt aan de achterzijde van top tot teen gemasseerd met warme en voedende olie/crème. De massage bestaat uit een combinatie van verschillende massagetechnieken die zich effectief richten op het losmaken en doorbloeden van de spieren. Omdat iedereen op het moment van de massage anders in zijn vel zit, is geen enkele massage hetzelfde. Door middel van een intake vooraf kunnen we de massage afstemmen en dus persoonlijker maken.

Een massage is aan te raden bij bijvoorbeeld pijnlijke spieren, lichte rugklachten, je moe en futloos voelen, of je hebt gewoon een druk leven en je wil even rust.

Volledige massage ±45 minuten

Identieke massage als de achterkant lichaam maar nu worden de voorkant van de benen de armen en eventueel de buik meegenomen in de massage.

20 minutenmassage rug + nek + schouders€ 37,50
40 minutenmassage achterkant lichaam€ 46,50
50 minutenmassage volledig€ 59,95