Medische behandelingen

Sinds 2017 heeft Bij Suus het vak schoonheidsspecialiste naar een hoger level getild. Susan is namelijk dat jaar afgestudeerd als Medisch Schoonheidsspecialiste. Door het positief doorlopen van de basis- en vervolgopleiding schoonheidsspecialiste én de masterclass dermatologie voor de schoonheidsspecialiste bij U-consultancy mag zich Medische schoonheidsspecialiste noemen. Als Medische schoonheidsspecialiste is ze gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing en medische camouflage.

De medisch schoonheidsspecialiste is in staat professioneel advies te geven en bezit ruime kennis van zaken. Daarnaast beschikt ze over een specifieke deskundigheid van de medische aspecten van de huid. Ze heeft een signalerende functie, waardoor bijvoorbeeld diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Hoewel ze nauw samenwerkt met huisartsen en dermatologen, schrijft ze geen medicatie voor en zal ze geen diagnose stellen. Wel kan aan uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg gegeven worden richting bijv. uw huisarts.

De Medische schoonheidsspecialiste kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel

Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie ®

Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie

Het merendeel van de zorgverzekeraars vergoeden behandelingen als ontharen, acne en camouflage geheel of gedeeltelijk. Lees hiervoor wel de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om te weten of uw zorgverzekeraar behoort tot deze groep.

Onze medische behandelingen: