Derma Refine

60 minuten- Reinigen- dermaplaning- enzympeeling met glycolzuur- serum- masker- afsluitende creme.

Wat houd deze behandeling in?

De crème de la crème behandeling Bij Suus.

Met een Derma Refine behandeling bereiden de huid voor met een AHA skin prep. Hierna behandelen we de huid met een speciaal chirurgisch mesje. Zo verwijderen we veilig dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes. Donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is. Dit is ook een uiterst geschikte behandeling voor een Bride to be!

De behandeling kan aangevuld worden met o.a. een bindweefselmassage om zo een optimaal resultaat te krijgen

Behandeling is pijnloos

Een huid die behandeld is met dermaplaning neemt tot 60 % meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren en in de zomermaanden te boeken in tegenstelling tot sommige peelings.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes en verslappingen, acne, onzuivere huid, pigment, egalisatie huidstructuur, porie structuur, zon beschadigde & gevoelige huid.

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

TIP: Bij het boeken van een afspraak kunt u extra opties toevoegen om je behandeling uit te breiden.

Derma Refine± 60 minuten€ 85,00
Derma Refine± 75 minuten€ 115,00