Het Team

Team Bij Suus

Susan Lips, eigenaresse Bij Suus

Waar de meeste specialistes stoppen, ga ik altijd een stapje verder. Na het behalen van het diploma schoonheidsspecialiste was de leer- kriebel niet verdwenen. In 2015 besloot ik daarom om de opleiding tot medische schoonheidsspecialiste bij U-consultancy te gaan volgen.

Signalerende functie van een Medisch Schoonheidsspecialiste®

Na het volgen en behalen van de Masterclass Dermatologie bij U-consultancy mag ik mijzelf Medisch schoonheidsspecialiste® noemen. Ik heb door deze opleiding gedegen kennis van de medische aspecten van de huid.

Onrustige plekjes worden eerder opgemerkt, doordat ik een signalerende functie heb. Ik schrijf geen medicijnen voor maar werk wel nauw samen met huisartsen en andere specialisten.

Tijdens de module laser en licht flits heb ik stage gelopen bij het Laser Centrum Dermatologie in het Twee steden ziekenhuis te Waalwijk. Ik heb hier een warme professionele band met de behandelaar opgebouwd. We verwijzen daardoor verschillende huidaandoeningen met de nadruk op overbeharing over en weer naar elkaar.

Medisch schoonheidsspecialiste Susan

De technieken waarvoor ik mijn specialisatie heb zijn:

  • de acne huid
  • medische camouflage
  • elektrisch ontharen.

Mocht er een medische, verantwoorde reden voor zijn kan de zorgverzekeraar besluiten de behandelingen (gedeeltelijk) te vergoeden.

Het combineren van medische kennis met wellness is voor mij perfect.

In mijn salon komen huidverzorging, huidverbetering en wellness samen. Sinds 2017 is bij de salon een exclusieve Oosterse wellness, Hamam, aangebouwd. Uniek voor Waspik en omstreken en de perfecte mix van genieten en ontspanning. U kunt hier alleen of in gezelschap, weg van de dagelijkse drukte en stress, even op adem komen en heerlijk ontspannen.

Wat mij kenmerkt als persoon? Ik ben ongelofelijk gedreven en perfectionistisch, werk nauwkeurig en neem mijn vak heel serieus. Voor al mijn klanten neem ik graag uitgebreid de tijd en bied ik een luisterend oor. Ik werk graag met gepassioneerde stagiaires om mijn kennis aan door te geven. De omgang met cliënten, collega’s, huidtherapeuten, vertegenwoordigers van de merken waar ik mee werk zorgt ervoor dat ik plezier blijf houden in mijn vak en dat ik mijzelf blijf uitdagen om mijn vakkennis op pijl te houden.

Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie

Dana Pino, Acne Specialiste en Malima expert.

Hoi ik ben Dana.

Ik ben in 2018 Bij Suus begonnen als stagiaire. Ik kijk terug op een superleuke, leerzame periode die werd afgesloten met een baan met in dit ambitieus bedrijf.

Het was jaren mijn ultieme droom om van de passie voor de huid mijn werk te maken. Ik prijs mij dan ook gelukkig om elke dag mijn passie te mogen uitvoeren. Ondanks dat ik elke dag hard werk en veel leer ben ik nog steeds niet daar waar ik graag wil zijn. Ik streef namelijk naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zoveel mogelijk te helpen.

Schoonheidsspecialiste Dana

Mei 2020 heb ik na 1 jaar hard studeren en oefenen mijn diploma schoonheidsspecialiste niveau 3 in ontvangst mogen nemen. In december van dat zelfde jaar mijn specialisatie Acne. Ook mijn leer-kriebel is niet verdwenen.

Momenteel ben ik Malima expert, dit houdt in dat ik u binnen deze lijn de beste behandeling met de beste producten kan adviseren. Ook de peelings en microneedling behandeling die onder dit merk vallen beheers ik. Verder ben ik gespecialiseerd in wimper lifting, manicure -eventueel met gellak- en de Oosterse Hamam. De laatste toegevoegde behandeling is bindweefselmassage van het gelaat.

Ik verheug mij erop om u te mogen ontmoeten en behandelen.

Heeft u vragen? Dan horen wij heel graag van u! Bel, app of mail ons. U heeft zo snel mogelijk bericht terug.

Groetjes

Dana