Gold Skin Facial

60/75/80 minuten- Reinigen- Intensieve peeling- Onzuiverheden verwijderen- ( Massage)- Masker aangepast op het huidtype-( Insluizen ampul)- Lotion- Afsluitende crème.

Wat houdt deze behandeling in:

Bij de Gold skin behandeling wordt de huid vernieuwd. De focus ligt op het stimuleren van de aanmaak van elastine, cellen en collageen. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is direct licht zichtbaar. De behandeling werkt in de dagen erna door. De aanmaak van collageen en elastine in de huid verloopt namelijk langzaam.

Met deze Gold Skin behandeling zorgen we ervoor dat rimpels gaan vervagen en je weer een mooie glans op je gelaat krijgt. Tijdens de gezichtsbehandeling (en massage) stimuleren we de aanmaak van collageen. Het resultaat? Rimpels vervlakken, een liftende werking, een optimaal gehydrateerde huid en een verbeterde doorbloeding.

Een extra optie in deze behandeling is de medisch ampul . Door dit ampul in te sluizen met HF kunnen de werkstoffen beter en dieper de huid binnendringen.

Geschikt voor: anti-aging; rimpels/lijntjes, verslapping, pigment, egalisatie van huid- en porie structuur, zon beschadigde & gevoelige huid.

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype.

Tip: Bij het boeken van een afspraak kan je extra optie toevoegen om je behandeling uit te bereiden.

Gold skin facial± 60 minuten€ 69,00
Gold skin facial + ± 75 minuten€ 75,00
Gold skin facial+ insluizen ampul± 80 minuten€ 83,50