Hydra Boost (+)

Dubbele reiniging- exfoliatie serum -uitreinigen- masserend aanbrengen van plumping concentraat- (massage)- hydraterend masker- afsluitende crème.

60/75min (hierbij massage met massage tool decolleté -hals en gelaat)

Wat houdt deze behandeling in:

De hydra boost is een revolutionaire hydratatieconcept waarin hydrateren en ook het opvullen van fijne (droogte) lijntjes centraal staat. Deze behandeling is allereerst gericht op het herstellen van het hydratatieniveau en versterkt de beschermende functie van de huid. Daarnaast verlicht het ongemak van extreme droogheid. Het resultaat na deze behandeling is een zichtbaar fris, soepel en tot slot een gehydrateerde huid.

Intense hydratatie;

Deze Hydra Boost behandeling levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid. En helpt dat in evenwicht te brengen en te houden.

Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, herstellen en beschermen.

Hydra Boost Behandeling

Tip:

Upgrade je behandeling naar een + behandeling. Deze + behandeling bevat een speciale massage waarbij we gebruik maken van een met een cool-massager tool. Deze multi-sensoriële massage stimuleert de huid door middel van temperatuur verschillen. Zowel het gelaat, de hals als het decolleté komen aanbod tijdens de massage

Geschikt voor: Alle types vochtarme huid. normale, droge, gemengde of vette. Trekkende of gespannen huid. Verminderde soepelheid. Droogte lijntjes. Doffe teint. Vanaf 20 jaar.

Deze behandeling is ook zeer geschikt tijdens en na een chemo behandeling of na een intensieve peeling.

Hydra Boost± 60 min€ 79,00
Hydra Boost +± 75 min€ 94
Na 3 sessies ( 1 sessie om de 10 dagen): 84% verbeterde hydratatie + 98% duurzaam opvullend effect. Resultaat bij thuis gebruik van serum + crème + professionele behandeling.
Hydra Boost Header

Werking & resultaten.

  • Herstel van het hydratatieniveau en versterking van de barrièrefunctie. Met als doel soepele en comfortabel aanvoelende huid.
  • Het cosmetische alternatief voor en/of de aanvulling op medisch esthetische opvullende behandelingen zoals fillers.
  • Verlicht het ongemak van extreme droogheid veroorzaakt door bepaalde behandelingen.
  • en tot slot: Na 1 sessie 100% buitengewone hydratatie en volume.

Producten die oa gebruikt worden tijdens deze behandeling zijn: Hyaluronic 3D Force 30ml, Hyaluronic soft sorbet 50ml, Hydraluronic Rich Sorbet Creme 50ml