Lente arrangement

Voel jij ze ook? De eerste lentekriebels!

De bloempjes verwelkomen de lente en dus wordt het tijd voor een nieuwe behandeling die je even helemaal los maakt van de winter.

De sinaasappel is een krachtig fruit met vele medicinale werkingen.

De aangename geur van sinaasappel staat centraal in deze behandeling. Sinaasappel geeft je een gevoel van vreugde en brengt je lichaam en geest weer in balans. Je voelt je snel weer topfit en kan zo die winter blues makkelijk van je afschudden. Je start dit arrangement met een voetbad onder het genot van een lekker drankje en interessante weetjes. Je komt zo alvast in een ontspannen modus. Na het voetenbad neem je plaats in de voorverwarmde behandelstoel en worden je rug schouders en armen los gemasseerd. Je bloedsomloop wordt zo gestimuleerd en je spieren ontspannen. Hierna volgt een rugpeeling en pakking op basis van sinaasappel. Deze rugpakking is bedoeld om je huid een opkikker te geven en om je geest even helemaal in de sfeer van het voorjaar te brengen. Tijdens deze rugpakking worden uw voeten en onderbenen gemasseerd met warme massageolie.

Ervaar intense ontspanning!

Na deze rug behandeling neemt u plaats in de exclusieve Hamamruimte om, onder het genot van een kopje thee met iets lekkers, te genieten van een warm voetenbad. Na een warme douche neemt u aansluitend plaats op de verwarmde Hamamsteen en wordt u grondig gescrubd om daarna met een authentieke olijfoliezeep ingezeept en gemasseerd te worden. Ervaar deze intense ontspanning voor lichaam en geest.

Bad onderkleding is verplicht!

Te reserveren van maart t/m mei
Lente arrangement± 110 minuten€ 99,00
Lente rug behandeling± 60 minuten€ 52,50
Hamam± 60 minuten€ 59,95